Vegan BBQ
Ook als BBQ liefhebber moet je een beetje met de tijd meegaan en soms eens wat anders op de BBQ leggen dan een groot stuk vlees. Ook dan zijn er met een beetje creativiteit nog eindeloos veel opties zoals een roast of steak van Seitan.
Smokey'Licious is een kleinschalige biologische BBQ workshop aanbieder uit Amersfoort.
Wij zijn gespecialiseerd in traditioneel Amerikaans Low'n'Slow BBQ. Dit houdt in dat gebruik wordt gemaakt van lage temperaturen (tot 125C) om te garen en roken. Deze methode zorgt voor extreem mals en sappig vlees, met een intense barbecuesmaak. We verzorgen echter niet alleen vleesgerechten, ook vegetariërs en veganisten kunnen bij ons rekenen op verrassende gerechten die met zorg bereid worden.
23 jul 2020 14:32
Ook als BBQ liefhebber moet je een beetje met de tijd meegaan en soms eens wat anders op de BBQ leggen dan een groot stuk vlees. Ook dan zijn er met een beetje creativiteit nog eindeloos veel opties zoals een roast of steak van Seitan.
23 jul 2020 14:11
4 mrt 2018 10:52
Food Network prijswinnaars winter Barbecue workshop