Werkwijze

Ecologisch/Biologisch

Wij gebruiken alleen biologisch vlees van JP Puurvlees en ecologische verantwoord houtskool en briketten voor onze barbecues. Ook onze groenten zijn vers en lokaal geteeld op de Het Derde Erf of in ieder geval van biologische landbouw. Wij verzorgen alles voor u, van de voorbereiding tot de afwas. U hoeft alleen maar te genieten van onze overheerlijke gerechten en de gezellige sfeer.

Workshops

Wilt u zelf leren hoe u Low'n'Slow of Hot'n'Fast barbecue kunt maken? Dan kunt u bij ons terecht voor workshops op locatie. Wij leren u alle tips en trucs om uw eigen barbecue meester te worden. U gaat zelf aan de slag met het bereiden van verschillende gerechten, zoals pulled pork, brisket, spareribs en meer. U krijgt ook uitgebreide uitleg over de gebruikte materialen en technieken. Na afloop kunt u natuurlijk proeven van uw eigen creaties. Kortom, Smokey'Licious is dé partner voor al uw barbecue wensen.

Locaties

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, zullen wij de workshops geven op een door u geselecteerde locatie. Wij stellen wel een paar vereisten aan de locatie zoals water en elekticiteit.