Blog

Blog

Welkom op mijn blog over barbecueën! Ik ben een grote fan van alles wat met roken en grillen te maken heeft, en ik wil graag mijn passie met jullie delen. Op deze blog vind je recepten, tips, reviews en nog veel meer over de kunst van het barbecueën. Of je nu een beginner bent of een ervaren barbecueër, er is voor ieder wat wils.

 

 

Riverland Smokers Contest

Wat een geweldige ervaring was het om deel te nemen aan de @riverland_smokers_bbq_contest! We zijn super blij dat we ons doel hebben gehaald om niet onderaan te eindigen in het algemene klassement en we zijn heel trots op onze 24e plaats van de 26 teams. De teams waren fantastisch, meerdere landskampioenen uit België, Nederland en UK deden mee! Het was een uitdaging om te koken in de hitte, maar we hebben ons uiterste best gedaan en veel geleerd.

Lees meer »

Steak Cookoff Wedstrijden

Hallo allemaal, welkom bij mijn blog over steak cookoff wedstrijden. Vandaag ga ik jullie uitleggen wat deze wedstrijden inhouden en waarom ze zo leuk zijn om aan mee te doen of om te bezoeken.

Lees meer »

Barbecue wedstrijden

Als je van barbecueën houdt en je wilt je vaardigheden testen tegen andere liefhebbers, dan zijn de KCBS en SCA barbecue wedstrijden misschien iets voor jou. In deze blog post leg ik uit wat deze wedstrijden inhouden, hoe je je kunt voorbereiden en waar je op moet letten bij het selecteren van je vlees.

Lees meer »

Nieuwe Sponsor: Miners Mix

Na jarenlang zelf gebruik te hebben gemaakt van Miners Mix voor onze workshops, hebben wij onze stoute schoenen aangetrokken. Wij mogen met trots mededelen dat voor het 2023 Wedstrijd seizoen Miners Mix ons gaat voorzien van rubs!

Lees meer »

Workshops

De zomer is weer voorbij maar ook in alle andere seizoenen kan je uitstekende BBQen. We hebben uiteraard een partytent voor regenachtige dagen en het vuur zorgt voor voldoende warmte op kouderen dagen. Stuur ons een mail voor een offerte en voor beschikbare data!

Lees meer »

Vegan BBQ

Ook als BBQ liefhebber moet je een beetje met de tijd meegaan en soms eens wat anders op de BBQ leggen dan een groot stuk vlees. Ook dan zijn er met een beetje creativiteit nog eindeloos veel opties zoals een roast of steak van Seitan.

Lees meer »