Onze Specialiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in Low'n'Slow en Hot'n'Fast Amerikaans Barbecue. Dit kan Varken, Rund, Kip, Vis en/of Vega zijn.  Een aantal van onze persoonlijke favorieten zijn Pulled Pork, Pulled Chicken, Ribs, Brisket en Picanha.

Pulled Pork

Onze pulled pork wordt gerookt op White Oak en Hickory hout, en met onze eigen speciale kruiden en sauzen gekruid en bereid. De totale bereidingstijd voor 3,5 kg is ongeveer 12 uur.

Pulled Chicken

Onze pulled chicken wordt gerookt op Appel en Beuken hout en met onze eigen rubs en sauzen gekruid en bereid. De totale beidingstijd per hele kip van ongeveer 1,5 kg is 3,5 tot 4 uur.

Ribs

Wij werken exclusief met Babyback ribs van varken. 

Picanha

Picanha is het staartstuk van Rund, deze roken wij op Kersen en White oak hout. 

Brisket

Brisket is het koningsstuk van het Amerikaanse Barbecue. Het punt borst van de rund heeft lange tijd nodig om te garen en mals te worden.

Wil je weten hoe bovenstaande gemaakt wordt en wil je dit zelf doen, schrijf je dan in voor onze Workshops