Low'n'Slow

Workshop inhoud

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor je vrienden, familie of collega's? Wil je de geheimen van de low'n'slow barbecue ontdekken en genieten van heerlijke gerechten? Dan is de BBQ workshop van Smokey'Licious iets voor jou!

Smokey'Licious is een team van gepassioneerde barbecueërs die hun kennis en ervaring graag met je delen. In deze workshop leer je hoe je verschillende soorten vlees low and slow kunt bereiden op onze barbecues en smokers. Je leert alles over de juiste temperatuur, rookhout, rubs, sauzen en meer.

De workshop duurt ongeveer 6 uur en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Je gaat zelf aan de slag met het maken van onder andere picanha, spareribs, jerk chicken en kleine hapjes. Natuurlijk mag je ook proeven van al het lekkers dat je hebt gemaakt!

De workshop wordt gegeven bij jou op locatie of bij een van onze partner locaties (tegen meerprijs). Wij zorgen voor alle benodigdheden, zoals de barbecue, het vlees en de kruiden. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten!

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Wacht niet langer en boek nu je BBQ workshop bij Smokey'Licious! Je zult er geen spijt van krijgen!