Hot'n'Fast

Workshop inhoud

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor je vrienden, familie of collega's? Wil je meer weten over de kunst van het barbecueën op hoge temperatuur? Dan is de BBQ workshop Hot 'n Fast iets voor jou!

In deze workshop leer je hoe je heerlijke gerechten kunt bereiden op de barbecue in een (relatief) korte tijd. Je maakt kennis met verschillende soorten vlees, marinades, rubs en sauzen die geschikt zijn voor deze snelle methode. Je leert ook hoe je de temperatuur en de rook kunt beheersen om het beste resultaat te krijgen.

De workshop wordt gegeven door Randy, de oprichter van Smokey'Licious, een gepassioneerde barbecueër met een Indische achtergrond. Hij heeft veel ervaring met het barbecueën op zowel lage en hoge temperatuur, en heeft meegedaan aan verschillende wedstrijden. Hij kan je alles vertellen over de geheimen van het barbecueën en hoe je jouw gasten kunt verrassen met smaakvolle gerechten.

De workshop duurt ongeveer 5,5 uur en is geschikt voor groepen tot 10 personen. Je kunt de workshop volgen bij jou op locatie, of in overleg op een van de partner locaties (tegen meerprijs) van Smokey'Licious. 

Als je interesse hebt in deze workshop, neem dan snel contact op met Smokey'Licious 

Laat je niet afschrikken door het idee dat barbecueën alleen voor de zomer is. Met de BBQ workshop Hot 'n Fast kun je het hele jaar door genieten van heerlijke gerechten die binnen een mum van tijd klaar zijn. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook om te eten!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor de BBQ workshop Hot 'n Fast en ontdek hoe je jouw barbecue skills naar een hoger niveau kunt tillen!