Workshops

BBQ workshops zijn onze passie.

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit met Familie, vrienden, collega's of je team? Hou je van lekker eten en wil je meer weten over de kunst van het barbecueën? Dan hebben wij de perfecte workshop voor jou: de BBQ workshops van Smokey'Licious!

In de verschillende workshops leer je alles over de verschillende soorten barbecues, brandstoffen, technieken en gerechten die je kunt maken op de barbecue. Je krijgt tips en trucs van een professionele BBQ-chef die je laat zien hoe je de lekkerste vlees-, vis- en groentegerechten bereidt. Je leert ook hoe je zelf marinades, rubs en sauzen maakt om je gerechten nog meer smaak te geven.

Na de workshop kun je genieten van het heerlijke BBQ-buffet met alles wat je zelf hebt gemaakt. Je proeft de verschillende smaken en texturen die barbecueën zo bijzonder maken. Je gaat gegarandeerd met een volle buik en een glimlach naar huis!

De BBQ workshop van Smokey'Licious is geschikt voor iedereen die van barbecueën houdt of er meer over wil leren. Het maakt niet uit of je een beginner of een gevorderde bent, er is voor elk wat wils.

De workshops worden volledig toegespitst op uw wensen. Wij geven workshops bij u op locatie, of in overleg (en meerprijs) bij een van onze partner locaties.

Om maximale aandacht te kunnen geven, vinden wij het prettig om kleine groepen (tot 10  personen) het Barbecueën te leren.

Wij bieden verschillende workshops aan vanaf 85 euro p.p. met een minimaal aantal deelnemers van 5 personen.  Neem contact met ons op voor een offerte op basis van uw specifieke wensen.

Zie Workshop impressie voor enkele foto's van workshops.